Kytke luo kytkentöjä yhdistysten ja korkeakouluopiskelijoiden välille myös ensi syksynä

Road Show kuva yliopisto 2

Tero esittelee yhdistysten tarjoamia mahdollisuuksia yliopisto-opiskelijoille (Kuva:Minna Markkanen)

Viime syksynä käynnistyneen hankkeemme toiminta lähestyy ajallisesti puoliväliä. Tähän mennessä opiskelijat ovat toteuttaneet eri yhdistysten kanssa projekteja ja kokeiluja yhteensä 20 kpl. Yhteistyön kautta 65 opiskelijaa on päässyt mukaan yhdistysten toimintaan. Suuri kiitos kaikille teille, jotka olette olleet tarjoamassa opiskelijoille mahdollisuuden käytännön tekemiseen ja oman osaamisen kehittämiseen yhdistyksissä!

Jos yhdistyksenne haluaa tarjota harjoittelu-, projekti- tai vapaaehtoistyön mahdollisuuksia korkeakouluopiskelijoille myös ensi syksynä, lähettäkää lyhyt kuvaus yhdistyksenne tarjoamista mahdollisuuksista sähköpostitse Sanna Vierimaalle (sanna.vierimaa (at) jyu.fi) 31.8.2016 mennessä.

Syksyn opiskelijaprojektit käynnistyvät syys-lokakuun vaihteessa ja mukaan odotamme jälleen 30-40 eri alojen korkeakouluopiskelijaa. Järjestämme ke 14.9. klo 17-19 yhteistyöstä kiinnostuneille yhdistyksille lähtölaukaustilaisuuden, jossa kerromme syksyn suunnitelmista ja tarjoamme teille mahdollisuuden vaikuttaa hankkeen loppuajan toimintaan. Tarjolla myös pientä purtavaa ja esimerkkejä onnistuneista opiskelijaprojekteista. Laita siis päivä kalenteriin jo nyt!

Tähän mennessä opiskelijoiden toteuttamien projektien aiheita ovat olleet mm. erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen, lasten ja nuorten ohjaaminen, maahanmuuttajanuorten integroituminen yhteiskuntaan harrasteprojektien kautta, vapaaehtois- ja henkilöstöjohtamisen kehittäminen, yhdistysten viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen ja urheiluseurojen valmennuksen kehittäminen.

Tulevana syksynä tarkoituksemme on mm. tarjota tapahtumatuotannon koulutusta opiskelijoille ja yhdistystoimijoille ja sitä kautta innostaa opiskelijoita toteuttamaan syksyn aikana pop-up-tyyppisiä tapahtumia yhdessä yhdistysten kanssa! Lisäksi mukana on entistä vahvemmin liiketalouden opiskelijoita, jotka tuovat mukaan toiminnanohjauksen, sosiaalisen median, viestinnän ja markkinoinnin osaamista.

Toukokuulta peruuntunut Shake it & make it – mikä motivoi nuoria yhdistystoimintaan?-seminaari järjestetään 29.9. klo 16.00-19.00 kahvila Kiskossa Veturitalleilla. Halutessasi voit jo ilmoittautua syksyn seminaariin sähköpostitse: tuff@tufftuff.fi

Suurin osa projektimme työntekijöistä on lomalla 20.6. – 6.8. välisenä aikana, mutta myös kesän aikana on käynnissä lukuisia opiskelijaprojekteja ja projektityöntekijämme Sanna Vierimaa on tavoitettavissa lähes koko kesän.

Ajankohtaiset tiedotteet toiminnastamme löydät hankkeen nettisivuilta: kytke.humak.fi

Seuraa meitä myös Twitterissä: @Kytkehanke

Aurinkoista kesää!