Materiaalit

Aloitusseminaari 19.11.2015

David Wolff ja Juliet Millican esittelivät Brightonin yliopistossa kehitettyä Commynity University Partnership Program (CUPP) –toimintamallia KYTKE-hankkeen aloitusseminaarissa

Yhteisöt ja kumppanuudet aikamme viheliäisten ongelmien ratkaisijoina (Satu Korhonen, Demos Helsinki):

Demos Helsingin luentomateriaali

Kiinnostaako nuoria vapaaehtoistoiminta? Järjestöjen terveiset. (Tiina Sivonen, Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry)

KYT:in luentomateriaali

Opiskelijaprojekteissa opittua

Opiskelijaprojekteissa opittiin monenlaisia taitoja. Näistä voi lukea lisää mm. hankkeen julkaisussa Kytkentöjä työelämään . Opiskelija Henriikka Pesonen kirjoitti mielenkiintoisen raportin Sosiaalisen median kanavoiden hyödyntäminen yhdistystoiminnassa, jossa selvitetään sosiaalista mediaa käsitteenä, eri kanavia yhdistysten käyttöön sekä toimintaohjeita sosiaalisessa mediassa. Toisen opiskelijan mietteitä hankkeen projektien annista voi katsastaa lyhyessä koosteessa KYTKE-hanke kasvatti ammatillista itsevarmuuttani.

Videoita yhdistystoimijoille

Hankkeessa tuotettiin videoita yhdistystoimijoille. Videot opastavat sosiaalisen median parempaan hyödyntämiseen yhdistysten markkinointi- ja viestintäkanavana. Nämä videot kannattaa todellakin katsoa ja ottaa vinkistä vaarin!

Mitä some on ja mitä se ei ole

Nuorten sosiaalisen median käytön trendejä

Yhdistyksen markkinointi

Sosiaalisen median kanavien valinta

Esimerkkejä sosiaalisen median hyödyntämisestä

Keskisuomalaisia yhdistyksiä palveleva Yhdistystori-sivusto linkittyy osaksi valtakunnallista Toimeksi.fi -sivustoa. Sivustoilla palvellaan yhdistyksiä ja niiden toiminnassa mukana olevia ja toiminnasta kiinnostuneita tarjoamalla monipuolisia materiaaleja sekä tietoa muun muassa koulutuksista, ajankohtaisista tapahtumista ja yhdistysten tarjoamista vaihtoehdoista tehdä vapaaehtoistyötä. KYTKE-hanke on ollut vahvasti mukana sivustojen integraatiokehittämisessä ja hankkeessa tuotettiin myös ohjevideo siitä, miten sivustolla yhdistykset ja opiskelijat löytävät toisensa. Ohjevideoon voi tutustua täällä.

 

 

 

Uutiset