Opiskelijalle

 

Etsitkö mahdollisuutta laajentaa verkostojasi?

Haluatko kehittää työelämävalmiuksiasi ja osaamistasi?

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta tai kolmannelle sektorille työllistyminen?

Etsitkö harjoittelun, projektin tai opinnäytetyön aihetta?

Kytke-hankkeen pilottiprojekteissa sinulla on loistava mahdollisuus päästä kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja tai lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan Jyväskylän seudun järjestöihin! Samalla laajennat verkostojasi, kehität työelämätaitojasi sekä järjestöjen toimintaa.

Toiminta

Pilottiprojekteissa pääset kehittämään monialaisissa ryhmissä yhdistysten toimintaa tai tekemään omaa osaamistsi kehittäviä käytännön tehtäviä yhdistyksissä.

Työskentelyn kautta saat paljon kokemusta yhteistyöstä, tunnistat paremmin omaa osaamistasi ja laajennat verkostojasi työllistymistä ajatellen. Saat tekemästäsi vapaaehtoistyöstä työtodistuksen, johon kirjataan myös tekemäsi työn sisällöt. Voit hyödyntää hankkimaasi osaamista jatkossa opintojen hyväksi lukemisessa tai referenssinä omassa työnhaussasi.

Hankkeen kautta tutustut myös lukuisiin uusiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin ja kolmannen sektorin toimijoihin, löydät uuden harrastuksen tai juuri sinulle sopivan tavan lähteä mukaan yhdistystoimintaan!

Uutiset